Хіти тижня. "Зеленський грубо оббрехав парламентарів": Нардепка звинуватила президента в наклепі

За словами Ірини Геращенко, картка нардепа Шахова не голосувала ані за кадрові призначення, ані за прийняті закони.

Народна депутатка від фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко звинуватила у брехні президента Україна Володимира Зеленського, повідомляють Патріоти України.

«Тільки що Зеленський грубо оббрехав парламентарів. На всю країну, на всю багатомільйонну аудиторію він оббрехав парламентарів, заявивши у своєму ТБзверненні, що начебто картка Шахова голосувала під час позачергових сесій 17.03 й заявив, що за нього кнопкодавили депутати», - написала Геращенко у Facebook.

За її словами, Шахов був відсутній під час реєстрації на обох сесіях і його картка не голосувала ані за кадрові призначення, ані за прийняті закони. «Це не вперше, коли президент принижує і дискредитує парламент і депутатів. І відверто бреше українцям. Кнопкодавство- це кримінальний злочин і зараз президент, по суті, вчергове безпідставно звинуватив політиків в кримінальному злочині . Прикро. Виловлюю своє обурення цією брехнею», - додала депутатка.

Також вона висловила своє обурення безвідповідальністю самого Шахова, який поїхав в Італію, коли ця країна переживає пандемію коронавірусу. Нагадаємо, президент Володимир Зеленський назвав брехнею страшилки про 400 тисяч хворих на коронавірус в Україні.

Він, зокрема, заявив, що картка народного депутата з депутатської групи «Довіра» Сергія Шахова «голосувала» під час позачергового пленарного засідання Верховної Ради 17 березня. «На жаль, його тест на коронавірус показав позитивний результат. Пана Шахова ізольовано. Вчора у системі «Рада» була зареєстрована його персональна картка для голосувань. Його колеги кнопкодавили. На жаль», - сказав президент. Зеленський зазначив, що встановлено повний список осіб, з якими Шахов контактував останнім часом – всі вони пройдуть швидкий тест на коронавірус.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...