Хіти тижня. "Жертва двох Майданів": Українська артистка на провладному мітингу у Мінську зізналася в любові Лукашенку

Сьогодні, 16 серпня, в центрі Мінська зібрався мітинг в підтримку Олександра Лукашенка. Демонстрантів влада звозила автобусами зі всієї країни. На сцені виступали різні "бацькалюби", і висловитися дали 36-річній київській композиторці Вікторії Коханій (справжнє прізвище – Кущ.-ред.), відомій за попсовими піснями для гламурної групи "Неангели" та російським виконавцям.

Жінка розповіла про українські революції, і заявила, що під час першої революції у 2004 році людей поділили на сорти - 1,2,3 (не згадуючи, що ділили саме проросійські сили.-ред). За її словами, хто там був, той знає це.

"2013 рік для нас закінчився тим, що ми втратили території. На жаль, ми втратили мир. Ми хочемо миру, розумієте, я вас просто прошу, люди, від яких зараз все залежить, не робіть наших помилок. Просто тримайтеся один одного", - заявила Вікторія.

Вона також зазначила, що оскільки вона їздить багато по світу, то бачить, що білорусам всі заздрять. Тому що, так як у них в країні – ніде такого немає.

"Ви самі собі господарі, ви самі собі держава, ви розумієте? Ви – це спокій, ви – це світ, вам заздрять в інших країнах", - додала українка.

Вікторія підкреслила, що ніде немає таких доріг, як у Білорусі, і навіть в Європі. Крім того, ніде немає таких продуктів. Тому вона закликала людей не брати участь у мітингах проти Лукашенка.

Варто зазначити, що Вікторія Кохана – є автором хітів популярних українських гуртів "НеАнгели" і NikitA, також вона заслужений діяч мистецтв.

Користувачі мережі гнівно прокоментували її виступ на провладному мітингу в Білорусі.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...