Хіти тижня. Зробив їх обох: На мажоритарному окрузі нардепа Пашинського соратник Порошенка в останній момент обігнав і "Слугу народу"

Володимир Арешонков є народним депутатом восьмого скликання від БПП.

Володимир Арешонков. Фото: inforesist.org.

Центральна виборча комісія завершила підрахунок голосів на 64 окрузі (Житомирська область). За результатами обробки протоколів, на виборах до Верховної Ради переміг самовисуванець Володимир Арешонков, передають Патріоти України.

Він з невеликим відривом обійшов кандидата від партії «Слуга народу» В’ячеслава Сігачова: 27,63% (22 тис. 56 голосів) проти 26,79% (21 тис. 389). Спочатку лідируючу позицію займала “Слуга народу”. У штабі політсили заявили, що мають намір оскаржити результати виборів у 10 округах, зокрема по округу 64.

На третьому місці опинився голова парламентського комітету з Національної безпеки і оборони Сергій Пашинський. Зазначимо, що Арешонков є народним депутатом восьмого скликання від БПП. Додамо, що в Житомирській області загалом 299 виборчих дільниць.

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...