"Хлопці цього не розуміють": АТОшник розповів, що думають на фронті про "формулу Штайнмаєра"

За словами Гліба Бабича, "новий план" - це здача національних інтересів.

Гліб Бабич. Фото: Фейсбук.

"Формула Штайнмаєра" в українських реаліях - це здача інтересів українського народу. Про це заявив ветеран АТО Гліб Бабич, передають Патріоти України.

Він вважає, що мирні домовленості - це просто розмова з бандитами. Бабич зазначив, що в українців новина про "мирне врегулювання" вже викликала протест, вони зібралися біля Офісу президента з невдоволенням і протестами. "Протестний потенціал України себе демонстрував уже не один раз. Це природна реакція суспільства на те, що відбувається. Можна не виходити, але тоді у нас точно буде, як з поребриком", - сказав військовий.

За словами АТОшника, "новий план" - це здача національних інтересів. "Я не буду розписуватися за всіх, висловлю свою особисту думку. План Штайнмаєра - це здача державних інтересів. Це невідворотна легалізація всього того, що зараз є на Донбасі. Це легалізація бандитів за нібито "вибори". Там говориться про те, що будуть проведені вибори начебто за законами України, але контролювати це буде тільки ОБСЄ", - заявив ветеран АТО.

Зазначимо, що Бабич вже говорив з військовими на фронті про те, що вони думають про "формулу Штайнмаєра". За його словами, наші бійці відверто не розуміють, чому це відбувається.

Джерело: Обозреватель

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...