Хоче відмитися? Експрезидент Чехії Земан несподівано назвав дружбу з Путіним найбільшою помилкою у своїй кар’єрі

Експрезидент Чехії Земан несподівано назвав дружбу з Путіним найбільшою помилкою у своїй кар’єрі

Колишній президент Чехії Мілош Земан засуджує напад Росії із війною на Україну. Раніше ж він вважав главу країни-агресора Володимира Путіна своїм другом, передають Патріоти України.

І ця дружба з російським диктатором стала найбільшою помилкою у його кар’єрі. Про це політик сказав в ефірі телеканалу TV Nova.

У програмі вечірнього випуску в неділю, 6 листопада, Земан обговорив із ведучим ситуацію в країні та розповів, чи справді він вирішив завершити своє перебування в політиці.

І коли його запитали, в чому він бачить свою найбільшу невдачу за час президентства, Земан заговорив про Росію та Путіна.

За його словами, він дуже шкодує про те, що тоді "цілком неправильно" зрозумів главу РФ. Повномасштабну путінську війну проти українського народу політик теж назвав помилкою.

"Лише неупереджена людина могла зробити таку трагічну помилку, як напад на Україну. Цей крок завдав шкоди не тільки Україні, а й Росії", – висловився експрезидент Чехії.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...