Хотілося б краще, але: У мерії Харкова розповіли про стан Кернеса

В оточенні харківського мера підкреслили, що він перебуває на стовідсотковому отриманні гемодіалізу.

Міський голова Харкова Геннадій Кернес не почувається краще після того, як минулого тижня у нього відмовили нирки. Стан мера не змінився. Про це заявив директор департаменту в справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко у коментарі ЗМІ, передають Патріоти України.

"Стан поки без змін. Лікарі спостерігають за ним. Поки нічого більше не можу сказати", – коротко зазначив він.

Про те, що у Кернеса не працюють обидві нирки, стало відомо 11 грудня. В оточенні харківського мера підкреслили, що він перебуває на стовідсотковому отриманні гемодіалізу.

Як відомо, Кернес, котрий вже десять років очолює харківську мерію, захворів на COVID-19 у середині вересня. Його госпіталізували у важкому стані, а згодом перевезли до клініки "Шаріте" в Німеччині. ЗМІ неодноразово повідомляли, що він переніс інсульт і навіть впав у кому, але його оточення цю інформацію регулярно спростовувало. Ще в жовтні сини посадовця говорили, що їхній батько почав видужувати. Хоча і зізнавалися, мовляв, зовні він нагадував Ейнштейна і Дракулу – став зарослим, із жахливою бородою і довгими нігтями.

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...