Ховатися скоро будуть не тільки чоловіки: У окупованому Луганську планують призивати в армію жінок (документ)

В інтернеті сплив цікавий документ: у Росії зібралися закликати до армії та жінок. Про це розповів Телеграм-канал "Поляниця", передають Патріоти України.
Фейк чи ні – це ми дізнаємося незабаром, пише автор паблика. У документі йдеться про призов на військову службу чоловіків віком від 16 років, а також жінок віком 35-50 років.

«Очікується, що незабаром на вулицях Донбасу почнуть ховатися ще й жінки, бо їх почнуть призивати до армії. Ось така „вдала“ вийшла у Путіна операція „Z“, яка увійде в історію, як найкровопролитніша війна 21 століття», - зазначив автор публікації.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...