Кілька днів тому писав, що йому вже легше: Від коронавірусу помер ще один мер

Новообраний мер міста Конотоп Олександр Луговий помер від коронавірусної хвороби. Про це повідомляє народний депутат Ігор Молоток у Facebook, зазначають Патріоти України.

“Страшна звістка і велика втрата. Він переміг на виборах і відчайдушно боровся за життя з підступною хворобою. Здавалося, що найстрашніше вже позаду, але це було не так… Вічна пам’ять і вічний спокій… Співчуття рідним і близьким. Витримки і єдності громаді Конотопа, яка обрала шлях змін і розвитку», – пише парламентарій.

Ще 31 жовтня Луговий писав на своїй сторінці в соцмережі, що стан його здоров’я стабілізувався і наступного тижня він планує повернутися в Конотоп.

Зазначимо, що Луговий балотувався на посаду міського голови Конотопа як самовисуванець. Він переміг з 37% голосів.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...