Кнопки мадам Клінтон не буде: У США відкинули "перезавантаження відносин" з РФ

Глава Білого дому Джо Байден висловив упевненість, що прибуде на зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним "з попутним вітром". Про це пише ТАСС з посиланням на старшого директора з питань Європи Ради національної безпеки Білого дому Аманду Слоат, зазначають Патріоти України.

"Президент дійсно вірить, що буде рухатися на цю зустріч з президентом Путіним з попутним вітром", - сказала вона.

Слоат слідом за кількома іншими посадовими особами уряду США повторила, що майбутня зустріч Байдена і Путіна в Женеві 16 червня, "безумовно, не є перезавантаженням" відносин Москви і Вашингтона.

"Думаю, президент [Байден] вважає, що є сфери, у яких ми можемо працювати з росіянами, такі як стратегічна стабільність. Це важливо не тільки для Сполучених Штатів, а й для наших європейських союзників. Водночас президент дуже ясно дав зрозуміти, що торкнеться [в Женеві] і наших (американо-російських, - ред.) протиріч", - додала представник Білого дому.

Як повідомлялося раніше, Байден

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...