"Кому не подобається - той агент укрів і Держдепу": Марґаріта Сімоньян почала виправдовувати обмін "азовців"

"Марґаріта Сімоньян рвонула виправдовувати обмін азовців - "Верховному видніше" і взагалі ніхто не обіцяв, що не мінятимуть. А кому не подобається - той агент укрів і Держдепу та розламує суспільство Росії, цілеспрямовано і свідомо", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Як я вже неодноразово казав, проблема кремлівської пропаганди – у відсутності чіткої методички і однозначної узгодженої позиції влади. Пєсков спускає одні тези, Лавров озвучує інші, Захарова пояснює третє, МО РФ взагалі перманентно несе маячню про «добру волю» і трильярди вбитих українців і збитих байрактарів. І в підсумку пропагандисти змушені лавірувати між цими заявами.
Хтось, як Скабєєва, не переймається і просто напряму озвучує навіть найабсурдніше. А от Сімоньян намагається творчо переробити.
Однак це не знімає проблеми практично відсутньої комунікації між «бункером», кремлівськими чиновниками і Генштабом. Путін дійсно віддалився від всіх і перестав підтримувати спільну комунікацію у владній команді.
І окрема проблема – в ідейних російських націоналістах і імперцях. Цим далі подібні групи від влади, чим менше від неї залежать – тим голосніше обурюються діями Кремля і їх наслідками. І російській владі вже доводиться якось на це реагувати.
В історії з обміном азовців також довелось шукати пояснення своїм діям. Влада взяла день-два на роздуми, але все, що вигадала, - «Верховному видніше» і звичний пасаж про тортури й страти за мотивами відомого «распятого мальчіка».
Майже не завуальовані погрози невдоволеним вказують на загальний вектор розвитку ситуації: якщо Кремль заявить, що взяття якогось дрібного хутора є «великим тактичним досягненням» і тому «війну виграно, цілі досягнуто», - пропаганда це успішно закріпить в мізках більшості. А меншість або підкориться і погодиться, або буде покарана".

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...