"Конченая часть, где на людей просто пох*й": Окупант попросив дружину скаржитися у прокуратуру (аудіо)

Військовослужбовець РФ просить свою дружину звернутися до військової прокуратури, через нелюдське ставлення керівництва до солдатів. Про це йдеться у перехопленій розмові, яку оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Окупант наказує дружині починати писати листа до військової прокуратури, оскільки колективно ніхто цього робити не стане. Та пояснює, що вони бояться вчиняти дії, щоб не нашкодити військовим, щоб їх не відправили до гарячих точок через це.

Так російський військовий переконує дружину, що гірше вже не буде. «Конченая часть, где на людей просто пох*й», – каже він.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...