Конгресмен-республіканець розповів, чи є в його партії розкол через допомогу Україні

В Республіканській партії є певний розкол з приводу допомоги України. В цілому республіканці та демократи підтримують рішення допомагати Києву. Про це розповіла конгресмен-республіканець Адам Кинзингер в інтерв'ю виданню "Голос Америки", передають Патріоти України.

"Зараз дійсно є певний розкол, але в цілому республіканці і демократи підтримують допомогу Україні, підтримують нашу роль у світі", - зазначив політик.

За його словами, в політичних питаннях найчастіше крайні праві і ліві часто мають загальну позицію. "Давайте будемо чесними, крайні ліві і крайні праві в багатьох випадках мають спільну позицію. Вони можуть мати певні розбіжності і деякі нюанси, але, коли справа доходить до політики, вони часто погоджуються. Це крайні погляди, і ми маємо проблему з крайніми поглядами так само як, мабуть, в більшості країн світу. Так, звичайно, є розбіжності. Але, на мою думку, тут важливо дивитися на позицію переважної більшості демократів і переважної більшості республіканців, які підтримують допомогу Україні", - пояснив Кінзінгер.

Водночас він стурбований тим, що може статися взимку. "Зима буде суворою і ціни зростуть, тому для адміністрації Байдена і наших західних союзників важливо наближати перемогу прямо зараз. Володимир Путін сподівається, що зможе виснажити волю США і волю заходу. Давайте не дамо йому такого шансу. Ми повинні перемогти. Зараз Україна наступає. І чим довше ми чекаємо, тим більше ризик, що кількість людей, які виступають проти підтримки України, буде рости", - підсумував конгресмен.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...