Корнієнко розповів, як відбулась закрита нарада президента зі "Слугами" щодо голосування за нових міністрів Зеленського

Формальний очільник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів про що йшлося на засіданні фракції монобільшості, зазначають Патріоти України.

"Ми вночі будемо проводити так зване сигнальне голосування. Питання були фахові. Менше всього питань було до пані Юлії Лапутіної - перша в Україні генерал СБУ жінка, бойовий генерал. Вона наразі знаходиться в Краматорську. Більше всього обговорень було по пану Шкарлету. Різні думки були - не можу сказати, чи була підтримка чи не було. Щодо Лещенка - він ознайомив нас зі своєю концепцією. Я б її назвав "нічого зайвого". Щодо пана Абрамовського - це питання поки відклали", - сказав Корнієнко.

Він зазначив, що 16 грудня на порядку денному Ради тільки заява щодо відставки міністра ветеранів Сергія Бесараба.

"Завтра будуть проходити комітети. Призначень завтра немає. Були заслухані 5 кандидатів, всі вони будуть голосуватися за призначення. І якщо питання по Абрамовському буде вирішено, то в четвер голосуватиметься його звільнення, а в п'ятницю призначення. Завтра буде лише звільнено пана Бесараба", - зазначив Корнієнко.

Він додав, що кандидатури представляв прем'єрміністр Денис Шмигаль, а також своєю думкою ділився президент Володимир Зеленський.

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...