"Користуються тілами України": Лавров заявив, що США ведуть війну проти РФ

Міністр закордонних справ Росії Сергєй Лавров відреагував на ймовірні наміри Сполучених Штатів надати Україні далекобійні ракети ATACMS. Це Лавров прокоментував в інтерв’ю російському пропагандисту Павлу Зарубіну, передають Патріоти України.

За його словами, рішення США про надання Україні ATACMS "не змінить суті того, що відбувається". "А відбувається те, що Україну підготували, довгі роки готували для того, щоб її тілами вести боротьбу для завдання стратегічної поразки Росії", – додав Лавров.

Він наголосив, США ведуть війну проти РФ. "Хай що вони казали, що керують цією війною, вони виставляють зброю, боєприпаси, розвідувальні дані, дані із супутників. Вони ведуть проти нас війну", – підсумував свої думки російський міністр.

"Шойгу намагався зберегти посаду": Експерт пояснив, чому окупант так поспішали з наступом на Харківщині

понеділок, 20 травень 2024, 6:50

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що Шойгу намагався зберегти посаду міністра оборони РФ, розпочавши наступ на Харківщині повністю непідготовленим угрупованням військ. Таку думку він висловив в етері "Еспресо". "Росіяни почали наступ на Харків...

Європа має готуватись до низки терактів, які можуть бути в найближчі півроку: Політолог вказав на велику небезпеку

понеділок, 20 травень 2024, 6:30

"Європейські країни мають готуватись до того, що в найближчі півроку може бути низка терактів по всій Європі. Особливо після теракту в ТРЦ "Крокус іті хол". Оскільки в Росії зрозуміли, що можуть використати цей теракт дуже ефективно у своїх цілях. Відп...