Країна ще неляканих скрепоносців: РПЦ у Молдові оголосила війну "сатанинській" вакцинації від коронавірусу

Керівникам Московської церкви у Молдови варто було відвідати братів в Києво-Печерській або Почаївській лаврах, що повально захворіли на Covid-19. Можливо тоді їх ставлення до пандемії змінилося б, як і до її профілактики у майбутньому.

Молдовська православна церква, яка підпорядковується Московському патріархату, на чолі з митрополитом Кишиневським, вже виступає проти вакцинації проти коронавірусу, хоча вакцина ще не з'явилася, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС Україна.

Все почалося зі звернення єпископа Бельцького і Фалештського Маркела, в якому він закликав вірян відмовлятися від вакцини проти Covid-19, яку, на його переконання, «виробили сатанинські глобалісти».

Позицію Маркела підтримав й Синод церкви, який погрожує вищому керівництву країни перестати згадувати його в молитвах.

18 травня єпископ Маркел виклав у YouTube звернення, в якому він повідомив мирян, що восени уряд планує розгорнути масову і безкоштовну вакцинацію. Він застеріг, що вакцина становить загрозу життю людей, адже під виглядом препарату, на його переконання, влада буде вживлювати в тіла громадян чіпи, через які буде контролювати їхнє життя за допомогою технології 5G, розробленої на Заході.

«Ота нова субстанція, яку нав'язують нам сатанинські глобалісти, є отруйною, як диявольська змія… Це пастка, яка позбавляє нас свободи, святого дарунку», - переконував єпископ своїх вірних.

Він закликав громадян не боятися коронавірусу, звертатися по допомогу до церкви і молитися, «бо на кону християнська душа».

Такі категоричні заяви пролунали попри те, що науковці з усього світу досі проводять дослідження щодо розробки вакцини, а виробляти її почнуть, за найбільш оптимістичними прогнозами, не раніше, ніж через пів року.

Молдовська православна церква, яка по-суті є філією РПЦ в Молдові, є найбільшою конфесією цієї країни - понад 90% громадян вважають себе її вірянами.

Moldovska_pravoslavna_tserkva

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...