​Кремль перетворює Росію на Донбас: Латиніна вказала на наслідки серйозного падіння рейтингу Путіна

У Росії різко падає рейтинг президента Путіна, який в цьому році обнулив свій президентський термін, змінивши Конституцію РФ. Путінська Росія залишається ізольованою, вона перетворюється в той умовний Донбас, який з'явився після приходу «русского мира». Таку думку висловила оглядач «Ехо Москви»Юлія Латиніна, зазначають Патріоти України.

Журналістка нагадала, що на Донбасі відбувається ситуація, коли стало вигідним насильство, там цінують право кулака і знищують незгодних, насильство приносить соціальний статус.

Вона вважає, що в міру падіння рейтингу Путіна, кількість його опонентів, яких він буде бити і вбивати, тільки зростатиме.

«І фактично це означає, що заради збереження своєї влади Кремль перетворює Росію в Донбас», - зазначає Латиніна.

«Заради збереження влади Кремль перетворює Росію в таку територію, де, природно, за визначенням неможливо ніяка економіка і ніяке процвітання, тому що там, де вигідно насильство і де воно приносить соціальний статус, там не може приносить соціальний статус капітал, там не може приносити соціальний статус, якщо ти хороший бізнесмен, тому що, навпаки, в такому випадку твій бізнес тільки стає магнітом для тих, хто здійснює насильство », - резюмує журналістка.

За її словами, Путін перестав бути президентом більшості.

Ситуація в Білорусі - наочний приклад російському існуючому режиму про те, що чекає на нього в недалекому майбутньому.

Нагадаємо, в Білорусі з 9 серпня тривають протести проти режиму Лукашенка. Опозиціонер Світлана Тіхановском закликала білорусів вийти 6 вересня на Марш єдності.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...