Крим топить Х***ла? Джемілєв розповів про пастку, в яку потрапила путінська Росія

Якщо 2014 року захоплення Криму підняло рейтинг президента Росії Володимира Путіна, то зараз це його, навпаки, топить. Як заявив у інтерв'ю лідер кримськотатарського народу, народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Мустафа Джемілєв, Крим стає для Путіна головним болем, передають Патріоти України.

"Уже дуже багато хто розуміє, що якщо раніше мешканці Криму приїжджали в Москву і їх зустрічали як героїв, то тепер вони більше викликають роздратування. Ніби вони винні в тому, що в Росії зараз все погано", – зазначив він.

На думку Джемілєва, це була така пастка Заходу для РФ, у яку її вдало загнали. "На жаль, на Заході є сили, які вважають, що чим більше Крим буде в руках Росії, тим краще, тому що півострів все більше послаблюватиме цю агресивну країну. Але для нас це катастрофічно, оскільки кожен день окупації – це величезна втрата для нашого народу", – підкреслив політик. Він додав, що кримські татари зацікавлені в якнайшвидшій деокупації, що також в інтересах самої Росії.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...