"Кристалла больше нет!": Стала відома особа "комбата" "ДНР", ліквідованого під Горлівкою - росіянин з Білогородщини

Російські гібридні війська понесли втрати. Мова йде щонайменше про одного загиблого. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на медіаресурс окупаційного режиму.

“Один військовослужбовець загинув, ще двоє поранені”, заявили представники 1-го армійського корпусу окупаційного контингенту Збройних сил Російської Федерації.

За повідомленнями окупантів, втрат вони зазнали на околиці Горлівки біля селища шахти ім. Гагаріна.

Тим часом, користувачі соціальних мереж-прихильники окупантів повідомляють про нібито більшу кількість загиблих – п’ятьох або сімох. Користувачі соцмереж-прихильники окупантів повідомили, що позивний загиблого “Кристалл”.

За повідомленнями російського терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), 20 лютого загинув бойовик на ім’я Горбачов Володимир Олексійович.

Така людина є в базі Миротворця. Це “лейтенант” з позивним “Кристалл”, який проходив службу в 3 бригаді 1 армійського корпусу окупаційного контингенту Збройних сил РФ.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...