Кумівство по-новому: В Україні розгорівся скандал навколо претендентки на топ-посаду від Зеленського

У мережі розгорається скандал через нову претендентку на посаду державної уповноваженої АМКУ Ірини Копайгори, яка є дочкою університетського викладача президента Володимира Зеленського. Розслідування про це опублікувало видання "Наші гроші", повідомляють Патріоти України.

Ірина Копайгора живе в Кривому Розі і працює в місцевому КНЕУ ім В. Гетьмана. Цей університет закінчив глава держави. Іван Копайгора - батько Ірини, викладав у Володимира Зеленського право. Сам він вкрай позитивно висловлювався про майбутнього главу держави.

"Саме Володимир завжди просив порад і жодного разу не пропускав пар, хоча грав в спектаклях і виступав в театрі", - говорив професор.

Також відомо, що в цьому ж університеті працює батько Володимира Зеленського - Олександр Зеленський.

Ірина Копайгора подала кандидатуру на посаду в АМКУ 18 серпня. В даний момент в комітеті відкриті дві вакансії, одна з них - заступник керівника.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...