"Київ - це мій дім": Збаражчанин Притула йде в мери столиці від партії Вакарчука-Рудик

Якщо все піде по плану, одним і гарним коміком в Україні поменшає, зате з'явиться політик з туманними перспективами та здібностями

Тандем Притула-Рудик штурмують КиївУкраїнський шоумен Сергій Притула візьме участь у виборах міського голови Києва. Артист висувається від політичної партії Голос, яка підтримала його кандидатуру. Про це він заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, зазначають Патріоти України.

Відомо, що рішення про висунення Притули було прийнято на форумі політичної партії "Голос", котру наразі очолює Кіра Рудик, котра днями оголосила Порошенка гіршим ворогом своєї політсили ніж Зеленський, зазначають Патріоти України.

"Київ - це мій дім. І для мене важливе відчуття захисту і безпеки в моєму домі. Я балотуюся на посаду міського голови Києва. Я хочу бачити кращий Київ", - сказав Притула.

Також він зазначив, що в списку його команди будуть тільки професіонали, а сам Притула не залише посаду мера через рік після обрання.

"Ви не знайдете весільних фотографів, моїх кумів, моїх інститутських друзів або учасників шоу Вар'яти. Фахівців - знайдете обов'язково. Я можу пообіцяти, що коли я стану мером, через рік мені не набридне, і я не складу мандат", - підкреслив Притула.

Відзначимо, навесні Сергій Притула фактично заперечував можливість взяти участь у виборчих перегонах за пост київського градоначальника. Артист заявляв, що політична кар'єра його не цікавить.

Нагадаємо, в останні місяці у пресі регулярно циркулювала інформація про те, що Притула може балотуватися на пост мера Києва. Сам шоумен не спростовував ці відомості і заявляв, що обмірковує такий варіант розвитку подій.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...