Кинули вбитих і поранених: ЗСУ знищили ворожу ДРГ під Маріуполем (фото)

У штабі уточнили, що в складі ДРГ противника було 12 осіб.

Збройні сили України відбили напад диверсійно-розвідувальної групи ворога на Маріупольському напрямку, де йде війна за незалежність України. Як повідомив прес-центр штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook, увечері 15 квітня противник почав масований обстріл позицій ЗСУ, передають Патріоти України.

"Під прикриттям вогню почала висуватися ворожа ДРГ, яка планувала знищити спостережні пости та в подальшому вийти в тил наших підрозділів", — йдеться в повідомленні.

У штабі уточнили, що в складі ДРГ противника було 12 осіб, вогнем зі стрілецької зброї просування ворога було призупинено. "Зав'язався бій. Спостережні пости були підтримані вогнем із взводних опорних пунктів засобами вогневого ураження батальйону. Ворог почав відхід, втративши двох бойовиків убитими і двох пораненими", — додали в ООС.

Військові також захопили зброю терористів і карту із зазначеними об'єктами в глибині оборони ЗСУ, на яких були сплановані диверсії.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...