Китайський лобіст отримав дошкульну поразку: АМКУ не взяв до розгляду заявку Ярославського на купівлю акцій "Мотор Січ"

Олександр Ярославський. Фото: РБК.

Антимонопольний комітет не взяв до розгляду заявку групи DCH Олександра Ярославського про купівлю акцій ПАТ "Мотор Січ". Про це повідомляє прес-служба DCH, зазначають Патріоти України.

"Група DCH отримала відповідь Антимонопольного комітету України на подану заявку про купівлю акцій ПАТ "Мотор Січ". У документі сказано, що АМКУ не взяв її до розгляду. Далі у тексті перераховано низку технічних процедурних моментів, якими Комітет обґрунтовує своє рішення, а також зроблено запит щодо додаткової інформації.

Зокрема, це стосується активів на товарних ринках, що не мають стосунку до профільного виду діяльності ПАТ "Мотор Січ" – авіабудування. А саме: "За інформацією заявників, у переліку юридичних осіб, наведеному в таблиці "Інші юридичні особи, у яких "Мотор Січ" належать корпоративні права", АТ "Мотор Січ" здійснює контроль над ТОВ "Клініка Мотор-Січ", основним видом діяльності якого є надання медичних послуг, у групі DCH послуги загальної медичної практики надає ТОВ "Медичний центр "Наша надія"", - йдеться у повідомленні.

У компанії додали, що згідно із чинним законодавством повернення заявки не позбавляє заявника права звернутися в АМКУ повторно.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...