Лікував похмілля... отруйною жабою: ЗМІ повідомили про дивну смерть у Росії чергового олігарха

Колишній топ-менеджер "Лукойлу" мільярдер Олександр Суботін помер у Митіщах, імовірно, після антипохмільного сеансу з шаманами, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, шаман і його дружина приймали клієнтів у звичайному приватному будинку, пропонуючи їм "лікування" отруйною жабою. "Робили надріз на шкірі, капали туди отруту жаби - і після блювоти пацієнту нібито ставало краще. Ще викликали духів, приносили в жертву звірів і купали у крові півнів", - зазначає видання.

Mash стверджує, що Суботін сім'ю шамана знав давно й регулярно користувався їхніми послугами.

"І ось прийшов до них у черговий раз - лікувати похмілля. Раптово йому стало недобре - заболіло серце. Господар вирішив не викликати швидку, дав корвалол і уклав бізнесмена спати в підвал. Там чоловік і помер. Поліції, що приїхала, подружжя шаманів сказало, що з померлим просто дружили", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що офіційних підтверджень цієї інформації поки не надходило. Олександр Суботін - колишній член правління ТОВ "Торговий дім Лукойл" і рідний брат екс-віце-президента "Лукойлу" Валерія Суботіна.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...