Люди в розпачі і готові на все: Під Кабміном почався масштабний бунт підприємців (фото)

У середу, 6 травня, біля будівлі Кабінету міністрів України в Києві зібрався мітинг за скасування карантину. Про це повідомляють в Telegram-каналі PavlovskyNEWS, передають Патріоти України.

Протестуючі приїхали на акцію "Карантин вбиває" з різних регіонів країни. На такі відчайдушні заходи вони пішли через закриття бізнесу під час карантину.

Люди висловлюють свою позицію, що загрозу для країни представляє не сам коронавірус, а його наслідки. Щоб донести це до влади люди перекрили дорогу в урядовому кварталі. Вони рухаються вперед-назад по пішохідному переходу, тому формально нічого не порушують.

"Деякі автомобілісти вже скаржаться: хочуть, щоб до протестуючих хтось вийшов, аби звільнили дорогу", - пишуть в мережі.

Відзначають, що поки на пікеті зібралося не багато людей, але очікується, що українці ще приїдуть під стіни Кабміну. Люди з регіонів приїжджають на місце.

Нагадаємо, що це не перший подібний мітинг проти карантинних заходів.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...