"Ліза жгьот!": Нардепка від "слуг народу" Богуцька "скрутила дулю" Зе-команді, "записавшись" в антивакцинатори

Народна депутатка від фракції “Слуга народу”, російськомовна блогерка Єлизавета Богуцька в дивний спосіб прокоментувала плани міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка розширити список професій, представники яких мають обов’язково вакцинуватися проти COVID-19, зазначають Патріоти України.

На своїй сторінці у Facebook “слуга” Богуцька написала пост, з якого виходить, що народна депутатка України виступає проти COVID-щеплень. Зокрема, вона написала, що очільник МОЗ нібито занадто “захопився” впроваджуючи обов’язкову імунізацію для окремих категорій.

“Пропоную не зупинятися і відразу для “антиваксів” будувати концтабори. Втекти далеко не зможуть, тому що в міжміські автобуси без ковідного паспорта їх вже не посадять. Хоча, за великим рахунком, навіщо на них витрачати їжу і елементарні побутові речі? Краще відразу до стінки. Цікаво, доктора Ля і Пі не родичі?”, – написала Богуцька.

Щодо реакції читачів “слуги” Богуцької, вона досить різна. Деякі навіть запропонували їй очолити “супротив”. Подив також викликає те, що у коментарях народна депутатка підтримала ідею проте, що за обов’язкову імунізацію буцімто треба вводити кримінальну відповідальність.

Втім, більшість коментаторів все ж закликають нардепку до здорового глузду та докоряють тим, що у розпал пандемії вона підігріває антивакцинаторські настрої.

Варто зазначити, що Богуцька не вперше висловлюється у стилі ковід-десидентів. Раніше вона прийшла на засідання Верховної Ради у в’язаній “масці” з дірками та поділилась світлиною на своїй сторінці у Facebook. Пізніше вона додала, що її маска — це “протест, спрямований проти ненормального карантину і ще більш ненормальних рішень Кабміну” та “натяк на масочний ідіотизм”.

Також відомо, що раніше Богуцька, заявила, що її прослуховують як мінімум останніх п’ять років. “Я думаю, що мене прослуховують вже десь близько п’яти років. А до того прослуховували, коли я була в Криму. Тому я готова до цього. Я не знаю, чого боятися, якщо людина нічого не порушує”,- сказала вона.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...