"Маємо просування на флангах": Череватий розповів про успіхи ЗСУ на Бахмутському напрямку

Збройні сили України продовжують просування на Бахмутському напрямку, зокрема триває робота на флангах. Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Він розповів, що на Бахмутському напрямку за добу відбулося 23 бойових зіткнення. "Ми маємо просування на Бахмутському напрямку. Там іде бойова робота по флангах, йде тиск на ворога. Після детального аналізу та верифікації ми надамо детальні дані по території, яку вдалося звільнити", - сказав він.Череватий додав, що попри прорив ЗСУ, ворог продовжує чинити сильний опір.

Упродовж доби українським військовим вдалося ліквідувати 116 загарбників, ще 119 поранили. Також знищено десятки одиниць техніки ворога. "За добу 10 разів намагалися штурмувати позиції ЗСУ на Лимано-Куп'янському напрямку", - резюмував речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...