Макрон опублікував відео з тренування бригади Анни Київської, котру Франція тренує та озброює для ЗСУ

Французький президент Емманюель Макрон оприлюднив кадри з тренувань української бригади Анни Київської, яка зараз проходить навчання на території Франції. Відео французький лідер опублікував на платформі X у середу, 9 жовтня, передають Патріоти України.

Макрон зауважив, що нині українську бригаду Анни Київської навчають у східному регіоні Гранд-Ест.

"Я взяв на себе це зобов’язання: зараз наші військові навчають 2300 українських солдатів у Гранд-Есті, з обладнанням, яке вони використовуватимуть під час місій", - мовиться у дописі Макрона.

Також французький президент запевнив, що ця бригада буде навчена та оснащена завдяки солідарності Франції.

Нагадаємо, президент Франції Емманюель Макрон вважає, що Україні потрібно надати дозвіл бити по військових базах на території Росії західною зброєю.

"Причина цілком очевидна": Зеленський вперше прокоментував зрив "Рамштайну" (відео)

середа, 9 жовтень 2024, 21:01

Президент України Володимир Зеленський відреагував на перенесення засідання контактної групи з питань оборони України в форматі «Рамштайн». Очільник України прокоментував зрив «Рамштайну» під час пресконференції за підсумками третього саміту «Україна –...

Макрон опублікував відео з тренування бригади Анни Київської, котру Франція тренує та озброює для ЗСУ

середа, 9 жовтень 2024, 19:05

Французький президент Емманюель Макрон оприлюднив кадри з тренувань української бригади Анни Київської, яка зараз проходить навчання на території Франції. Відео французький лідер опублікував на платформі X у середу, 9 жовтня, передають Патріоти України...