Макрон змінив позицію? Франція має намір підтримати членство України в НАТО, - Le Monde

Франція має намір підтримати членство України в НАТО. Париж вважає, що надання нашій країні перспективи приєднання до Альянсу може сприяти зменшенню бажання Росії продовжувати війну.Також це може переконати президента України Володимира Зеленського сісти за стіл переговорів. Про це пише французьке видання Le Monde, посилаючись на анонімні джерела, передають Патріоти України.

Зазначається, що ще недавно Франція була не готова обговорювати членство України в Альянсі. Але за останні місяці влада в Парижі переглянула свої погляди з цього питання. У зв'язку з цим під час засідання ради оборони в Єлисейському палаці, яке відбулося 12 червня, відбулися дебати щодо можливості вступу України до НАТО.

"Вступ України до НАТО може відбити в Росії бажання продовжувати війну або, якщо конфлікт припиниться, запобігти будь-якій новій агресії. Перспектива членства могла б, до речі, переконати президента України Володимира Зеленського вступити в переговори, коли він вважатиме це за потрібне, залежно від результатів контрнаступу", – йдеться у публікації.

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...

"Жоден не покараний ні при Залужному, ні при Сирському": Нардепка Безугла назвала деяких генералів "злочинцями"

неділя, 19 травень 2024, 20:40

Народна депутатка Мар'яна Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями" та звинуватила їх у наступі РФ на Харківщині та провалі оборони на Покровському напрямку. Про це нардепка написала у Facebook, передають Патріоти України....