"Маневри" тривають: Пєсков заявив, що "актуальність цілей" у війні проти України тільки зростає

Пєсков заявив, що "актуальність цілей" у війні проти України тільки зростає

Прессекретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що "актуальність цілей" у війні проти України тільки росте. Він також виправдався за скандали навколо "часткової" мобілізації, передають Патріоти України.

За словами представника Кремля, цілі війни залишаються такими ж, якими вони були сформульовані Володимиром Путіним під час звернення до росіян 24 лютого. "Актуальність цих цілей тільки підвищується", – сказав Пєсков.

Він також визнав, що є помилки та недоліки в роботі мобілізаційної системи і їх помітили всі. Тому, за словами прессекретаря диктатора, в Росії нібито вживатимуться заходи щодо приведення цього механізму в порядок.

Пєсков додав, що, якби така ситуація, що не склалася, проблеми в цій сфері нібито залишилися б непоміченими. Говорячи про виявлені проблеми, він зазначив, що "заходи вживаються у ході проведення часткової мобілізації". За його словами, "щось виправлено, щось ще належить налагодити".

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...