Маска обвели навколо пальця: Мільярдер спілкувався із несправжнім Путіним

Скандальні пости Ілона Маска у твітері наробили багато галасу. Ходили чутки про те, що бізнес-магнат розмовляв із російським "фюрером" телефоном перед тим, як публікувати в соцмережах свої роздуми на тему "війни та миру", повідомляють Патріоти України.

Раніше передбачалося, що американський мільярдер Ілон Маск міг консультуватися з Путіним перед публікацією скандальних твітів, але сам Маск спростував, що він спілкувався з Путіним незадовго до написання свого "мирного плану", стверджуючи, що розмовляв із президентом РФ лише один раз і це було 18 місяців назад.

Телеграм-канал Generall SVR опублікував деякі подробиці цієї розмови, і вони дуже цікаві. За даними авторів каналу, Ілон Маск дійсно спілкувався з людиною, яку сприймав як президента Росії Володимира Путіна. І це було близько місяця тому. Ось що вони пишуть:

"Перший заступник Керівника Адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко під час доповіді повідомив Путіну про те, що Ілон Маск шукає можливість поспілкуватися з президентом. Путін тоді однозначно висловився проти спілкування, але Кирієнко запропонував наступний варіант: із дозволу Путіна з Ілоном Маском поспілкується людина, яка буде видавати себе за президента Росії та спробує переконати Маска у правоті позицій російського керівництва, зробивши його (Маска) практично агентом впливу, не тільки на мільйонну аудиторію простих людей шанувальників Ілона, а й на американський істеблішмент”.

Якщо це відповідає дійсності, американця Ілона просто обвели навколо пальця. А ще, як стверджується на каналі, взяли з мільярдера "чесне слово", що ця розмова буде конфіденційною і сам факт її не підлягає розголосу.

У тому випадку, якщо про цю розмову дізнається публіка, що в результаті і сталося, Кирієнко запропонував обіграти ситуацію таким чином, ніби Ілона Маска просто розіграли, а розмовляв він насправді не з президентом Путіним. Ця ідея "фюреру" сподобалася, і він дав свою згоду на її реалізацію. Ну, а результат ми вже бачили.

"Маск обговорив, вірніше вислухав позиції та погрози світові людини, яка говорила від імені Путіна і пообіцяв обміркувати почуте. Маску було обіцяно, якщо факт розмови залишиться таємницею, то контакти будуть продовжуватися. Путіну було надано запис розмови і він залишився задоволеним не лише почутим, але й реакцією Маска на розмову. Більше того, у планах Кирієнка було задіяти таким чином кількох західних лідерів думок для формування "правильного" порядку денного та тиску на керівництво кількох країн Європи та США", — повідомляє канал.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...