Масштабна повітряна тривога: У Тернополі пролунали вибухи

В Тернопольській області і Тернополі під час повітряної тривоги 13 травня пролунали вибухи, повідомляють Патріоти України.

Глава Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш звернувся до місцевих жителів: "Закликаю не публікувати фото та відео і не коментувати напрямки можливих звуків вибуху. Зараз в місті та області працюють спеціалісти. Всю інформацію повідомимо згодом. Довіряйте лише офіційним джерелам".

Голова Тернопільської облради Михайло Головко повідомив про "приліт" у міську промзону. Раніше повідомлялося, що крилаті ракети рухаються саме у напрямку Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей.

Бракує "кадрів": Росія наростила вербування пропагандистів у всьому світі, - ЦНС

субота, 18 травень 2024, 10:42

Росія через "Росспівробітництво" збільшила витрати на програми для іноземних "журналістів, блогерів та молоді". За чотири місяці 2024 року "Росспівробітництво" оголосило тендери щодо "вірного висвітлення" війни на 230 мільйонів рублів ($2,5 млн) - біль...

"Тривожні операції": Експерт пояснив, навіщо Росія знову почала перекидати техніку до Білорусі

субота, 18 травень 2024, 10:30

Спільнота залізничників Білорусі повідомила про те, що Росія знову планує перекинути свою військову техніку до їхньої країни. Військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан розповів "24 каналу", що вторгнення з Білорусі не ...