Матері надіслали відео: Військовий ЗСУ потрапив у полон до окупантів на Сумщині

Російські окупанти взяли в полон військового Збройних Сил України. Російські військові захопили українського захисника на Сумщині. Про це у своєму телеграмі повідомив глава Сумської ОВА Дмитро Живицький, передають Патріоти України.

Він зазначив, що 1-го квітня стало відомо, що військовий ЗСУ в полоні. Живицький розповів, що український захисник тривалий час не виходив на зв'язок з рідними. Після цього окупанти написали його матері, що взяли її сина в полон.

"Учора стало відомо, що до російського полону потрапив військовий Збройних Сил України. Протягом довгого часу хлопець не виходив на зв'язок із рідними, а вчора його матері надійшло відео у вайбері, що сина захопили в полон", – написав Живицький.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...