Медведєв після атаки дронами Москви пригрозив новими "нестандартними ударами" по Україні

Голова Радбезу Росії Дмитро Медведєв влаштував істерику через атаку безпілотників на Москву та пригрозив новими "нестандартними ударами". Про це російський політик написав у себе на сторінці у телеграм, передають Патріоти України.

"Тому бандерівські виродки все частіше вибирають мирні, цивільні цілі для своїх підлих ударів. До цього треба бути готовим для всіх. І нам потрібно вибирати нестандартні цілі для наших ударів. Не тільки сховища, енергетичні вузли та нафтові бази. Є й інші місця, де на нас поки що не чекають. І де ефект буде дуже вагомим", - йдеться у його дописі.

Також він влаштував істерику і заявив, що нібито Захід "виявляє нетерпіння: де нарешті ваша с*ана победа?". "У нашого супротивника не виходить досягти успіхів у ході контрнаступу. Отже, потрібні інформаційні перемоги. Нехай дуті та ірраціональні", - занив прихвостень Путіна.

"90% сухопутних сил уже залучено в Україні, але": Адмірал НАТО розповів, чи є ризик прямої війни Альянсу з Росією

неділя, 29 вересень 2024, 17:34

Наразі росіяни не готують напад на НАТО – 90% сухопутних сил РФ уже залучено в Україні. Про це голова Військового комітету Альянсу, адмірал Роб Бауер розповів в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», передають Патріоти України. «Я переконаний, що теоретично вон...

Кидають сили на оточення: В ISW назвали місто, яке війська РФ атакують на Покровському напрямку

неділя, 29 вересень 2024, 17:22

Російські війська нещодавно просунулися в районі міста Селидове на тлі наступальних операцій на Покровському напрямку 28 вересня. Вони не йдуть у фронтальні атаки, а намагаються оточити цей населений пункт на південний схід від головної для ворога мети...