Мединський 9 травня спробував "анонсувати" "перемогу" Росії у війні з Україною

Помічник президента Росії та голова делегації РФ на переговорах з українською стороною Володимир Мединський спробував "анонсувати" "перемогу" у війні проти України. Це сталося під час параду в Москві до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня, передають Патріоти України.

Зокрема, до Мединського підійшла журналістка російського "Радіо Маяк" і запитала, чи вітатиме він зі святом своїх колег з переговорів з України. "Коли переможемо, тоді й привітаємо", – сказав Мединський.

Очікувалося, що під час військового параду на Червоній площі Москви президент країни-агресора РФ Володимир Путін оголосить загальну мобілізацію та війну замість так званої спецоперації. Проте лідер Кремля обмежився традиційними пропагандистськими заявами, намагаючись виправдати агресію проти нашої країни.

Про мобілізацію він не сказав жодного слова. Крім того, російська влада скасувала повітряну частину параду до 9 травня. Офіційно таке рішення мотивували нібито несприятливими погодними умовами.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...