"Мені довелося зробити зусилля": Верещук розповіла, як послала Тищенка нах*й

Сталося це під час виборчої кампанії і тоді, за словами Верещук, Тищенко начебто намагався протягнути до Київради працівників ресторанів і своїх бізнес-партнерів.

Колишня кандидатка в мери Києва та чинний нардеп від "Слуги народу" Ірина Верещук підтвердила, що свого часу послала на х** колегу Миколу Тищенка. За словами Верещук, вона змушена була вдатися до такого кроку через підходи Тищенка до формування списків до Київради. Про це вона повідомила у коментарі виданню LB.ua, передають Патріоти України.

"Перший список Тищенко приніс, ще коли готувався стати кандидатом у мери від "Слуги народу", до праймеріз. Сформував одноосібно, як голова київського осередку. Це викликало шалене обурення в наших мажоритарників. Шалений спротив, буквально до саботажу", – пригадала Верещук.

Вона додала, що через це мажоритарники фактично вони відмовилися мати справи з київським осередком і брати участь у кампанії. "Я відразу зустрілася з такою стіною готового списку. Але через свій характер я просто не вийшла б на одну сцену з тими людьми. Ми почали дебатувати. Гостро. Публічно. Цю тему висвітлювали ЗМІ. Але я була категоричною", – каже Верещук.

Народна обраниця розповіла, що в тому списку від Тищенка були помічники, працівники ресторанів, бізнес-партнери та партнери партнерів. До прикладу, так званий "заміновувач Олександрівської лікарні", його помічник Гончаров.

"Яких зусиль мені вартувало, щоб не дати пройти до Київради людям, яких пропонував пан Тищенко. І відкрити двері, наприклад, Ані Маляр, Жені Кулебі, Ксенії Семеновій. Для нормальних людей, які готові працювати та вкладатися в роботу. На жаль, це не дуже спрацювало", – зазначила Верещук.

Також вона пояснила, позаяк Тищенко тоді був головою київського міського осередку "Слуги народу", то йому, напевно, дали в Офісі Президента дозвіл формувати список. Водночас нардеп вважає, що формувати саме у такий спосіб президент дозволу не давав.

Джерело: LB.ua

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...