Міністр охорони здоров’я України на засіданні профільного Комітету Ради заявив, що через коронавірус "помруть всі пенсіонери"

Ілля Ємець вкотре довів тезу, що багатьом представникам нинішнього уряду варто більше мовчати.

"Новий Міністр охорони здоров’я тільки що на засіданні профільного Комітету заявив, що через вірус: «помруть всі пенсіонери».... це транслює канал Рада, дивляться громадяни. І головне- це не відповідає дійсності", - написав нардеп Ярослав Железняк на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Будь-ласка, проведить тренінг їм хоча б що НЕ треба говорити! UPD: Поставив питання міністру. Дав можливість виправити помилку. Відповідь звичайно така, що не зрозуміло заспокоїв чи нагнав ще паніку. Але спокій наших громодян повинен бути головним в поточній ситуації".

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...