Мін’юст США опублікував звіт спецпрокурора Мюллера про зв’язки Трампа з РФ

Міністерство юстиції США опублікувало звіт спецпрокурора Роберта Мюллера про зв’язки президента Дональда Трампа із Росією. В опублікованому звіті йдеться про численні зв’язки Трампа з Росією, але не має доказів, які б свідчили про скоєння ним злочину, зазначають Патріоти України.

"Кампанія у соцмережах і операції ГРУ зі взлому сайтів і пошти збігаються із серією контактів між представниками кампанії Трампа та індивідами із зв’язками з російським урядом", - зазначається у доповіді.

Офіс спецпрокурора Мюллера розслідував чи ці контакти представників кампанії Трампа далі перейшли у змову або координацію дій з Росією, яка намагалася вплинути на вибори США у 2016 році.

"Хоча розслідування виявило, що російський уряд розумів, що він матиме переваги від президентства Трампа і працював, щоб забезпечити результат, і представники Трампа очікували, що у них будуть електоральні переваги від викраденої і опублікованої інформації завдяки російським зусиллям, розслідування не виявило, що представники кампанії Трампа змовилися або координували роботу із російським урядом, який мав на меті втручання у виборчий процес", - повідомляється у звіті.

Контакти представників Трампа з Росією складалися з бізнес зв’язків, пропозицій допомоги під час кампанії, пропозиції особистої зустрічі з тоді ще кандидатом у президенти Дональдом Трампом та Володимиром Путіним, запрошень на зустрічі між представниками кампанії Трампа та членами уряду РФ та пропозицій щодо покращення стосунків між США та РФ.


Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...