Місцеві мешканці зустрічали зі сльозами на очах: У ЗСУ розповіли, як "зачищали" Невське на Луганщині від окупантів (відео)

Спецназ Головного управління розвідки Міністерства оборони України провів стабілізаційні заходи в звільненому Невському Луганської області. Люди зустрічали захисників із сльозами радості, передають Патріоти України.

Як розповіли в ГУР, населений пункт було зачищено від окупантів 23 жовтня групою "Кедр". При цьому було знищено 32 супротивника, захоплено велику кількість техніки, БМП, КАМАЗ, а також живу силуЖурналісти Військового телебачення України, які супроводжували захисників, розповіли, що місцеві жителі зустрічали наших воїнів з усмішками та сльозами на очах. Вісім місяців в окупації були для них непростими.Загарбники займалися мародерством та постійно пиячили.

"Вина було літрів 120, то вони як повадилися. Кажу, ви хоч пляшки принесіть. Та яке там. Гребли все, що можна, все вигрібали", – розповів один з місцевих жителів.За день до визволення Невського окупанти поспіхом тікали, кидаючи зброю, форму, обмундирування, тіла своїх загиблих і техніку. Тікаючи, переодягалися в цивільне. Під час визволення міста були взяті в полон три російські солдати: дагестанець, бурят і росіянин.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...