"Між Туреччиною і Росією війна": Перекладач припустився епічної помилки на зустрічі Путіна і Ергодана (відео)

"Між Туреччиною і Росією війна": перекладач припустився епічної помилки на зустрічі Путіна і Ергодана. ВІДЕО

На зустрічі президента Туреччини Реджепа Ердогана з кремлівським диктатором Володимиром Путіним перекладач припустився епічної помилки. Він заявив, що між Туреччиною та Росією йде війна, передають Патріоти України.

Після невеликої паузи перекладач заявив, що війна йде між РФ та Україною. Фрагмент казусу на зустрічі турецького президента з воєнним злочинцем опубліковано в Telegram.

Під час слів про "війну" між Росією та Туреччиною кремлівський диктатор різко підняв погляд на Ердогана, а потім полегшено зітхнув, коли зрозумів, що це просто помилка перекладача. Втім, навіть із цього казусу російські пропагандистські ЗМІ вигадали, як вкотре розхвалити свого диктатора.

Пропагандисти назвали реакцію Путіна "безцінною", мовляв, диктатор зберіг повну незворушність. РосЗМІ не змогли пройти повз помилки перекладача і "заспівали дифірамби" воєнному злочинцю.

"Володимир Путін і бровою не повів, продемонструвавши витримку. Помилка перекладача не збентежила президента Росії. Путін показав, що нічого страшного не сталося, і зустріч продовжилася в звичайному режимі", – видали пропагандисти.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...