"МО РФ замість того, щоб проголосити "правдою" в якості причини втечі зі Зміїного якийсь "тактичний відступ", взяло й ляпнуло якусь маячню про "справжні причини задимлення", - Голобуцький

"В Міноборони Росії заплутались у власній брехні і провтиках, поки намагались пояснити втечу зі Зміїного. Оголосили "фейком" те, що окупанти не витримали атак ЗСУ. Але при тому не змогли добудувати банальний логічний ланцюг з двох ланок", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Бо ланка №1 твердить "так, ми втекли - але не тому що нас вибили, це фейк". Логічно, що ланка №2 мала давати правильне продовження тези: "не тому, що вибили, а тому, що...".
А МО РФ замість того, щоб проголосити "правдою" в якості причини втечі якийсь "тактичний відступ", "обманний маневр", "заманювання укрів під вогонь російської армії" - взяло й ляпнуло якусь маячню про "справжні причини задимлення". Але ж в п.1 ніхто нічого не казав ні про задимлення, ні про його причини. Казалось про втечу.
Більш абсурдно виглядали би в якості "заперечення фейку про причини втечі" хіба роздуми про глобальне потепління, зміну течії Гольфстріму й шляхів міграції птахів. Ага, "Марс сьогодні яскравий" як універсальна причина і пояснення всього.

Хоча заяви про українське зерно в текст виправдання таки запхали. Нібито "якщо окупантів не буде на Зміїному - росіян не обвинуватять в перешкоджанні експорту зерна". Логічно, чого там. Артилерія окупантів на Зміїному - звісно, єдине, що перешкоджає експорту. Це чи то монолітна тупість, чи нахабство і тримання всіх за дурнів...".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...