Москва "нєрвно куріт": ЦРУ провело таємні переговори з Талібаном, - CNN

У суботу, 8 жовтня, високопосадовці - представники адміністрації Сполучених Штатів Америки провели зустріч з талібами у столиці Катару Досі.

Це перший особистий контакт між США й талібами після ліквідації ватажка терористичної організації "Аль-Каїда" Аймана аз-Завахірі, повідомив CNN.

До американської делегації увійшли заступник директора Центрального розвідувального управляння Девід Коен і спецпредставник з Афганістану Томас Вест. Рух "Талібан" представляв голова розвідувального управління мулла Абдул Хак Васік, за даними телеканалу.

На думку колишнього заступника голови національної розвідки США Бета Саннера, Коен, імовірно, заявив талібам, що американська сторона завдасть ще більших ударів, якщо виявить підтримку "Аль-Каїдою" в Афганістані операцій. Саннер переконаний, що така підтримка загрожує США та їхнім союзникам.

У Ростовській області БПЛА атакували паливну базу, що живить сили окупантів в Україні, а у Підмосков’ї спалили електропідстанцію військової частини ФСБ

середа, 15 травень 2024, 8:48

Вранці 15 травня у Ростовській області РФ пролунали потужні вибухи. У місті Балашиха поблизу Москви ввечері 14 травня сталася пожежа на електричній підстанції військової частини ФСБ і заводу з виробництва військового обладнання, повідомляють російські ...

Зміни на фронті: Окупанти просунулися біля двох населених пунктів північної Харківщини. СОУ відійшли на більш вигідні позиції та контратакують (карти)

середа, 15 травень 2024, 8:38

На окремих ділянках у районах Лукʼянців та Вовчанська українські військові перемістилися на вигідніші позиції для уникнення втрат. ЗСУ не дають ворогу можливості закріпитися та проводять контратаку, розповіли в Генштабі. . Збройні сили Російської Феде...