Москва обурена ​- "біндєри" готують заколот проти Зеленського": РосЗМІ розгледіли "зраду" у публікації віце-прем'єра України стосовно "нових рускіх" у новій владі

Російські ЗМІ рясніють новиною про "заколот" у Києві, посилаючись на пост заступника Гройсмана стосовно заяви бізнес-партнера Зеленського та брата головного радника Президента, зазначають Патріоти України.

"Якщо «нові росіяни» у владі в Києві скасують закон про винятковість української мови, то в країні може відбутися переворот, пригрозив віце-прем'єр Павло Розенко", - драмотично оповідає своїм читачам російська РБК.

"Розенко назвал критиков закона «проходимцами» и отметил, что они в итоге оказываются «за поребриком» [имеется в виду Россия]", - бідкається РБК.
«Даже не думай...те [с такой паузой в слове президент Владимир Зеленский обращался к бывшему главе государства Петру Порошенко во время выборов]. Мы можем повторить», — заключил вице-премьер», - продовжують тлумачити написане українським урядовцем.
"Порошенко подписал закон об украинском языке перед уходом со своего поста в середине мая. Зеленский, как и его команда, выступает против документа: он счел закон «заложником политической риторики». Еще до вступления Зеленского в должность Верховная рада отклонила несколько постановлений об отмене закона.", - завершує пояснювати "правду" про страшних "біндєровцев" російські пропагандисти.

Все це путінські пропаганд*ни витягли з цього посту


Все



"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...