​Може далі позувати біля Кремля та травити антиукраїнські анекдоти: Rozetka зняла з продажу товари невістки Кернеса через її українофобські вчинки

Як повідомляли Патріоти України в мережі розгорівся скандал через раптом «засвічене» українофобство Юлії Привалової у Москві та щодо її тамтешніх пригод.

Крім індивідуальних споживачів на скандал почали реагувати і український бізнес. Як відомо невістка покійного мера Харкова є власницею бренду веганської їжі. Так найбільший в Україні інтернет-магазин Rozetka.ua зняв з продажу товари торгової марки Yaro, після того, як власниця відомого бренду Юлія Привалова потрапила в скандал. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив активіст Сергій Стерненко.

«Закликав відомі компанії відмовитись від співпраці з нею, і ось є перша невелика перемога! Ще учора Rozetka продавала 56 найменувань Yaro, і в наявності були вони майже усі, та сьогодні протягом дня більшість товарів було видалено, а на всіх 20, які ще показує у пошуку стоїть позначка «відсутній у продажу». Це єдине правильне рішення, яке може бути в такій ситуації», – написав активіст.

Чоловік також зазначив, що Прівалова не вибачилась за свої слова та вчинок, а тільки виклала відписку у стилі «ви самі дурні».

«Дуже радий, що у Rozetka є правильна позиція та і надалі купуватиму у неї товари. А от Сільпо, Glovo, Алло та ряд інших компаній поки що мовчать. Сподіваюсь, від них також буде реакція. Прошу питати на їхніх сторінках про співпрацю із українофобкою Юлією Пріваловою», – зазначив Стерненко.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...