Може, ще гадає уникнути пекла молитвами "чекіста" Гундяєва? ​Вбивця сотень тисяч безневинних на Кавказі, Україні, Азії та Африці Путін хоче здобути Нобелівську премію миру, - Венедиктов

Х*йло сподівається покращити власний імідж та карму. Останнє ,принаймні, навряд

Президент Росії Володимир Путін добивається, щоб йому вручили Нобелівську премію миру. Таку думку 9 жовтня висловив в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" її головний редактор Олексій Венедиктов, зазначають Патріоти України.

"Путін хоче бути нобелівським лауреатом миру, на мою думку. У будь-якому разі, Кремль хоче, щоб Путін був нобелівським лауреатом миру. [...] Будь-яку броню пробивають, як ми знаємо. У разі, якщо це вважають ефективним", – сказав він.

Головний редактор "Эха Москвы" зазначив, що це "питання інтеграції Росії".

"Світ інший. Узагалі світ прозоріший, більш взаємопов'язаний. І я думаю, що кремлівська верхівка це розуміє. Саме тому вона веде на переговори, вирішує питання переговорним процесом, коли не може – вирішує питання силовим. Ми це бачимо на прикладі України, чи Грузії, чи навіть Сирії. Але, загалом, РФ, її керівництво, постійно в переговорах. Каже: "Ми ж ваші, ми ж буржуїнські. Ми ж європейські. Дивіться, ось ми тут домовилися, і тут, і ось зараз ми з американцями домовлятимемося щодо Афганістану", – пояснив Венедиктов.

Він звернув увагу на те, що "Росія хоч і вдає із себе обложену фортецю, волночас насправді за дорученням команди Путіна чи Путіна веде переговори з американцями, з європейцями, з будь-ким".

Нобелівську премію миру щорічно надають особам й організаціям, які зробили видатний внесок у зміцнення миру. Вручають із 1901 року.

2021 року Нобелівський комітет одержав понад 300 заявок на премію миру. Імена номінантів й інформацію про них комітет премії не має права розголошувати протягом 50 років, але особи, які висувають кандидатів, можуть повідомити про це. Стало відомо, що на премію цього року висунули прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу й кронпринца Об'єднаних Арабських Еміратів Мухаммеда бен Заїда за підписання мирної угоди між країнами. Також номінантами стали лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська, російський опозиціонер Олексій Навальний, учасниця кампанії з боротьби зі зміною клімату Грета Тунберг, експрезидент США Дональд Трамп, Путін і рух Black Lives Matter.

Зрештою Нобелівську премію миру здобули російський журналіст Дмитро Муратов і філіппінсько-американська журналістка й письменниця Марія Ангеліта Ресса.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...