Можлива "несподіванка": Соціолог розповів, як Порошенко і Зеленський будуть "ділити" чужі голоси

У чинного президента України Петра Порошенка практично немає шансів на перемогу в другому турі виборів, де він буде протистояти шоумену Володимиру Зеленському. Таку точку зору в інтерв'ю "Апострофу" висловив соціолог і генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) Володимир Паніотто, повідомляють Патріоти України.

"Якщо не відбудуться ніякі радикальні події, які зможуть привести до різких змін, то я не бачу великих шансів на перемогу у Порошенка. Він вже навряд чи може змінити ситуацію", - вважає він.

Соціолог зазначив, що майже всі виборці Юрія Бойка та Олександра Вілкула проголосують за Зеленського у другому турі. "Тільки 10% електорату Юлії Тимошенко планували проголосувати за Порошенка, приблизно 40% - за Зеленського, інші не прийдуть. Електорат Гриценка може дати голоси Порошенку - це майже 30% виборців Анатолія Степановича. Але стільки ж голосуватимуть за Зеленського. І половина прихильників Ігоря Смєшка також проголосують за чинного президента. Ось і все, на що він може розраховувати", - додав він.

Паніотто зазначив, що у Порошенка є шанси тільки в тому випадку, якщо виборці Зеленського одумаються і не прийдуть 21 квітня, або ж вони не будуть задоволені відповіддю їх кандидата щодо якогось конкретного питання.

Джерело: Апостроф

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...