Можна і у Книгу рекордів Гіннеса: На Лиманському напрямку бійці НГУ в ході ворожого штурму спопелили три "супертанки" росіян Т-90-М "Прорив", якими так пишається Путін (відео)

Танк Т-90-М "Прорив"

"Гордість" російського танкобудування не пройшла випробування лиманськими лісами й обороною бійців Національної гвардії України. Спершу "Прориви" підірвалися на мінах, а далі їх добили протитанкісти НГУ.

На Лиманському напрямку в російських окупантів під час одного штурму поменшало одразу на три сучасних танки Т-90-М "Прорив". Усе завдяки влучності бійців НГУ та "негостинності" лиманських лісів. Про це повідомляють у пресслужбі Національної гвардії України.

Зазначається, що ЗС РФ спершу сходили в невдалий штурм на позиції бійців Нацгвардії, а далі підтягнули новеньку бронетехніку, яка під час бою перетворилася на брухт.

"Прориви" не прорвалися через позиції НГУ. На Лиманському напрямку ворог намагався штурмувати позиції військовослужбовців НГУ. Зазнавши поразки, штурмовики відійшли, але згодом їм на допомогу виїхала так звана "гордість" російського танкобудування — новенькі Т-90-М. Утім, випробування лиманськими лісами та нашою обороною ворожа броня не пройшла. Танки наїхали на міни та позбулися можливості рухатися. На цьому весь прорив закінчився", — йдеться в повідомленні.

Бійці НГУ за допомогою протитанкової зброї добили знерухомлену ворожу "супер-пупер" техніку. Танки згоріли вщент.

Енергоатом підтвердив затримання свого менеджера на хабарі, але зробив несподіване уточнення

субота, 28 вересень 2024, 20:08

Компанія Енергоатом підтвердила, що одного з її співробітників затримали на хабарі, однак заявила, що він отримав його за «сприяння у вирішенні питання» в іншій компанії, передають Патріоти України. «Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активно...

Все пішло не за планом: Контрнаступ Росії в Курській області провалився, - BILD

субота, 28 вересень 2024, 18:30

Контрнаступ російських військ у Курській області обернувся провалом, пише BILD, передають Патріоти України. Видання нагадує, що, за заявою Путіна, російська армія повинна повністю повернути під контроль всю територію Курської області. . "Утім, російсь...