"Ми бачимо": Політолог пояснив, чому на ядерні погрози Путіна вже майже ніхто не реагує

Російський диктатор Путін знову погрожує ядерною зброєю, але на Заході вже значно легше реагують на його заяви. Таку думку в етері "24 каналу" висловив політолог, військовий ЗСУ Тарас Березовець.

Він заявив, що Росія постійно вдається до різних інформаційних операцій проти країн Заходу, але вкиди з ядерною зброєю вже дійшли до абсурду. Він зазначив, що на сьогодні поріг вразливості союзників України є надзвичайно низьким, оскільки Росія дуже часто використовує ядерний шантаж для досягнення тих чи інших цілей.

"Якщо в перші рази реакція була занадто гострою, то зараз притупилася. Ми бачимо, що реакція на навчання Росії з тактичною ядерною зброєю була спокійною та врівноваженою. Противник довго лякає "ядерною дубинкою", - заявив він.

Березовець нагадав, що раніше Росія поширювала міфи про ракети Кинджал" та "Циркон", але вони були збити в небі над Україною. Кремлівському диктатор просто нічим дивувати, тому його погрози сприймаються дедалі спокійніше.

Нещодавно представниця російського МЗС Захарова погрожувала вдарити по Лондону та Брюсселю, але на її намагання налякати майже ніхто не відреагував.

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...