"Ми чітко знаємо, що були проведені заходи": У ГУР розкрили, як Росія модернізувала свої ракети

Російська Федерація модернізувала ракети Х-22 та "Онікс", які часто використовує для атак по Україні, а також відновила використання комплексів "Бастіон", передають Патріоти України.

"Ми чітко знаємо, що були проведені заходи з модернізації деяких видів. Там ж сама Х-22 по суті вже стала Х-32, тобто пройшла модернізацію", - повідомив представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький в інтерв'ю телеканалу "Ми - Україна".

З словами представника розвідки, ГУР має інформацію про плани і заходи, які здійснював ворог при модернізації ракет "Оніксів".

"Восени вони дуже часто обстрілювали Миколаївську, Одеську та Херсонську області. Тоді було дуже багато саме підривів, а не влучань", - зазначив Скібіцький. Він додав, що росіяни після модернізації відновили використання комплексів Бал, "Бастіон", які застосовують для атак по цивільних об’єктах.

Обізвав співгромадян "свинями"?: Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків

неділя, 29 вересень 2024, 19:14

Президент Польщі Анджей Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків. Засідання заплановано на 2025 рік. Про це повідомляє Fakt, передають Патріоти України. Справа стосується коментарів Дуди щодо глядачів фільму Аґнєшки Голланд «Зел...

Вугледар опинився у лещатах: Експерт оцінив загрозу прориву ворога в місто

неділя, 29 вересень 2024, 18:47

Ситуація довкола Вугледара в Донецькій області доволі складна. За певними даними, зосереджено понад 15 тисяч особового складу російської армії. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України. "Сьогодні було повідомлено про...