"Ми очікували нападу на початку зими": У ГУР розповіли, на скільки великих атак у Росії вистачить ракет

Російська армія під час масованих ударів по енергетиці України використовувала ракети, виготовлені останнім часом. Найближчими тижнями можлива ще одна чи дві атаки. Про це заявив представник ГУР Міноборони України Андрій Черняк, передають Патріоти України.

"Ми очікували нападу на початку зими, але тепер бачимо, що ракети, які вони використовували, щойно виготовлені", - сказав Черняк.За його оцінками, у Росії достатньо ракет для ще однієї чи двох великих атак у найближчі тижні. При цьому він зазначив, що Росія, як і раніше, використовує дрони у великих кількостях як більш дешевий спосіб вразити частини енергетичної системи, такі як трансформатори.

"Не знаю, что делать, вот опять разбомбили Белгород": Росіяни у розпачі через бойові дії поблизу власних домівок (відео)

четвер, 16 травень 2024, 22:20

Зокрема, у розмові росіянин розповідає, що Бєлгород знову розбомбили. "Я понял, а у вас что там? Я не знаю, что делать, там что-то вообще, только вот опять разбомбили Белгород", — жаліється росіянин. . Також у ГУР МОУ підкреслили, що за кожен воєнний ...

"Мы русские! Мы победим!": Титуловану російську спорстменку викрито у підтримці війни проти України

четвер, 16 травень 2024, 21:30

Російська п'ятиборка Ульяна Баташова, яка отримала статус «нейтральної» та отримала допуск до міжнародних змагань, в соціальних мережах підтримує війну проти України Про це інформує Base of Ukrainian Sports, передають Патріоти України. . В Instagram Б...