"Ми повинні битися до останнього з них": Український посол у Британії послав "сигнал" Путіну

Посол України у Великій Британії Вадим Пристайко послав важливий сигнал лідеру РФ Володимиру Путіну про те, що Україна буде боротися за свої території до останньої краплі крові, до останнього "російського" солдата, який прийшов сюди з війною. Про це Пристайко сказав в інтерв'ю для Daily Express, передають Патріоти України.

"Для нас є одне рішення - росіяни повинні піти з нашої землі. Тому ми повинні битися до останнього з них або, на жаль, до останнього з нас", - сказав посол.

За словами Пристайка, у межах мобілізації в Украъны вже набрано не менше мільйона осіб. У порівнянні з військами РФ, вони будуть краще навчені й краще підготовлені, щоб дати відсіч на полі бою.

"Вони будуть набагато більш гнучкою бойовою силою", - додав Пристайко.

Дипломат вказав, зі зрозумілих причин, Україна до кінця війни не буде розкривати свої реальні втрати на полі бою: "Я думаю, це буде жахлива цифра", - спрогнозував він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...